Monday, February 15, 2016

Uhvaćena u belo roblje

Oduvek sam volela da putujem. Kad god mi se pružala prilika da negde otputujem uvek sam bila prva da je zgrabim. Obično idem na putovanja sa prijateljicama, pa onda idemo zajedno u šoping, ludi noćni provod i tako…
Ovog leta smo već bili na letovanju u Španiji i bilo nam je super ali ja sam po povratku i dalje gledala ponude raynih turističkih agencija. Drugarice su mi već rekle da ne mogu da uyimaju jos slobodne dana sa posla pa neće moći da idu samnom. Nisam baš htela da idem sama ali mislila sam kako mi uopste ne bi smetalo…
Pošto je sad bio špic sezone, ponude agencija su bile veoma skupe. Ništa mi nije izgledalo mnogo privlačno dok nisam slučajno naišla na mali oglas u novinama. Bilo je to putovanje za tursku, 20 dana, po ceni koja je iygledala prepovoljno da bi bila istinita. Odlučila sam da nazovem. Javila mi se veoma prijatna dama, raspitivala sam se o smeštaju itd i po onome što sam čula ponuda je izgledala zaista odlično. Razmišljala sam par dana ali sam na kraju odlučila da odem.
Otišla sam na adresu koju su mi dali. Kancelarija im je bila dosta prazan stan sa samo malo nameštaja ali mi to uopste nije izgledalo sumnjivo. Uplatila sam putovanje i rekli su mi kad da dodjem na aerodrom i da će me tamo neko čekati sa kartama.
Došao je taj dan i kad sam stigla na aerodrom sačekao me je jedan čovek koji je bio u agenciji kad sam uplatila i dao mi karte. Pitala sam gde su ostali putnici ali mi je rekao da su se ostali već ukrcali. Takodje mi je rekao da će hotel poslati posebna kola za prevoz putnika pojedinačno i objasnio mi kako da prepoznam.
Kad smo sleteli, izašla sam sa aerodroma i našla auto koji je odgovarao opisu. Na suvozačevom mestu je već bio jedan momak pa sam morala da sednem nazad. Pozdravili su me na engleskom i krenuli smo. Posle jedno pola sata vožnje sam počela da primećujem da se udaljavamo iz gradske sredine i da okolina izgleda sve ruralnije. Nisam se zabrinula, predpostavila sam da je hotel verovatno u nekom manjem turističkom mestu van grada.
Posle još jedno pola sata smo se bukvalno nalazili u sred neodođije. Kilometrima nije bilo ničega okolo. Odjednom smo sa puta skrenuli na sporedni zemljani put i njima nastavili još jedno 20 minuta. Posle duge vožnje, konačno smo se zaustavili kod jedne velike ograde. Suvozač je izišao, pozvonio na interfon i kapija se otvorila. Vratio se u kola i produžili smo kod velikog dvorišta i parkirali ispred ogromne vile. Vila je izgledala veličanstveno ali mora i plaža nije bilo ni na vidiku. Odjednom suvozač je izašao, otvorio moja vrata i izvukao me napolje. Držeći me za ruku uvukao me je unutra.
Kad smo ušli u ogromno predsoblje, bilo je prepuno biznismena, momaka sa tetovažama, verovatno nekih mafijaša. Oko njih su ležale prelepe devojke pognutih pogleda. Nije mi bilo jasno dok nisam zapazila da jedna devojka puši jednom od istetoviranih momaka.  Pitala sam suvozača koji me je još uvek držao za ruku šta se dešava. Rekao je da ne brinem da će mi sve brzo biti jasno. Odvukao me je na sprat do hodnika sa gomilu vrata od soba. Sobe subile zatvorene ali kako smo ih prolazili iz nekih sam čula bolne jauke devojaka. Sad sam već bila veoma uplašena i počela sam da sumnjam šta će se desiti. Stali smo ispred jedno seobe, otvorio ju je i ugurao me unutra. Bacio me je na krevet i rekao “ako ti do sada nije jasno, ti si sada u našem vlasništvu. Radićeš sve što ti kažemo. Pušićeš kurčine, bićeš silovana po ceo dan,  debijaćeš samo jedan obrok dnevno, za ostalo će ti biti dovoljne litre sperme koje ćeš gutati svaki dan.”. Nisam uspela ništa da zaustim a već se izašao iz sobe i zaključao vrata. Nisam mogla da verujem.
Još uvek nisam potpuno primila k znanji šta mi se dešava, kad su se vrata otključala. U moju sobu je ušao velii mišićav momak. Pitala sam ga gde sam, šta se dešava ali izgleda da nije razumeo engleski. Samo me je podigao sa kreveta i bacio na kolena. Klečala sam i ispred lica mi je bio šlic njegovih farmerica iza kojeg se već videla pozamašna poludignuta kurčina. Pogledala sam ga i on mi je dao pogled koji je govorio “Šta čekaš”. Znala sam da nemam izbora, bio je jako mišićav, kad bi mi udario šamar izbio bi mi sve zube.
Polako sam mu otkopčala farmerice i izvadila kurčinu. Bio je baš veliki. Stavila sam ga u usta i počela onako stidljivo da pušim. Posle desetak sekundi mu se skroz digao. Sad mu moje lagano pušenje  nije bilo dovoljno. Uhvatio me je za glavu i počeo navlačiti na kurac. Počela sam da se davim kako ga je nabijao sve dublje i dublje. Bio je napaljen i polako sam počela da osećam ukus sperme od predsemene tečnosti koja mu je konstantno ocurela i pogmazivala mi grlo.
Jebao me je u grlo ali ga je i dalje gurao samo do polja. Davila sam se kad god ga je gurnuo, bila sam sva izbalavljena, pljuvačka mi je curela po sisama. Odjednom mi ga je zabio celog u grlo. Osetila sam neverovatan bol i pokušala da ga odguram od sebe ali nisam mogla. Video je da ne mogu da izdržim bol i namerno ga nije vadio, sad pored bola je krenulo da mi nestaje vazduha. Samo što se nisam onesvestila i taman ga je izvadio. Dao mi je dve sekunde odmora i onda krenuo da me jebe u grlo gurajući ga sve do kraja. NJegova jaja prekrivena mojom pljuvačkom su mi udarala o bradu.
Jebao me je u grlo do iznemoglosti. Davao mi je samo par sekundi za disanje izmedju dugačkih rundi dubokog rasturanja grla. Posle večnosti brobe za vazduh osetila sam da mu se ukrutio kao kamen. Nastavio je da mi jebe grlo sa tom tvrdom kurčinom što je još više bolelo i onda sam osetila kako kreće da pulsira. Mislila sam da će ga izvaditi i svršiti mi po faci ali sam pogrešila. Samo je nastavio da ga zabada do kraja i krenuo je da svršava. Jaja su mu bila puna sperme, pola mi je sipao u grlo a pola u usta. Kad je završio izvadio ga je. Usta su mi bila prepuna guste sperme. Samo me je pogledao i znala sam da moram da progutam. Volela sam ukus sperme ali sam sad bila neverovatno ponižena. Jedva sam sve progutala, bila je tako gusta, osetila sam kako se razvlači dok gutam.
Kako je došao, tako je i otišao i zaključao vrata za sobom. Brzo potom u sobu mi je došao suvozač iz auta i rekao mi da sledeći klijent koji dolazi uvek jebe i u dupe i da moram od sada pa nadalje uvek da imam  isklistirano dupe jer ću morati stalno da pušim kurac posle jebanja u dupe. Pokušala sam da mu kažem da mi je guza nevina ali ga nije interesovalo. Otišla sam do kupatila od sobe, odvrnula glavu tuša i počela da punim guzu vodom kako mi je objasnio. Ispraznila sam se nekoliko puta dok nije krenula da izlazi samo čista voda. Taman sam završila kad je u sobu ušao novi klijent. Takodje nije govorio engleski pa nije bilo smisla da pokušavam nešto da mu kažem.
Guza mi je bila još jako osetljiva od klistiranja. Probala sam na početku što bolje da mu pušim kako bi možda svršio pa da me onda ne jebe u dupe. Sisala sam kao nikad do sad ali je bio izdržljiv. Na kraju sam samo pogoršala situaciju pošto sam mu tako dobro pušila da mu se tako ukrutio da je bio tvrd kao stena. Imao je jako debelu kitu dugačku preko 20cm. Bila sam na kolenima i dalje sa idejom da ću ga naterati da mi  svrši u usta, kad ga je odjednom izvadio, bacio me na krevet, okrenuo na stomak skinuo mi pantalone i gaćice i namestio u doggy pozu. Ležala sam na krevetu i gledala unapred tako nagužena. Osetila sam kako se namešta. Opkoračio me je nogama i namestio glavić na moj nevin čmar. Oduvek sam slušala priče kako je analni sex bolan ali realno nisam mislila da je baš tako bolno.
Polako je ugurao glavić, osetila sam da se muči, da mi je guza pretesna. Prvih par sekundi uopšte nisam osetila bol ali me je onda odjednom preseklo. Oči su mi iskočile i počela sam da vrištim. On se samo nasmejao. Onda sam pored neverovatnog bola osetila kako kreće da gura diblje. Do tad mi je bol glavića u guzi bio neopisiv ali sad je bol postajao još jači kako je gurao sve dublje. Relativno ga je polako ugurao do pola a onda  nabio do daske u sekundi. Probala sam da se izvučem ali j bilo uzaludno krenuo je da me jebe. Nabijao ga je do daske. Očekivala sam da će me rasporiti na pola ako tako nastavi. Bila sam tako nemoćna, pumpao mi je dupe kao da sam neka razvaljena kurvetina. Nešto mi je stimulisao pošto sam krenula da osećam veliko uzbudjenje kako je vremenom bol krenuo da se smanjuje.
Bojala sam se da ne svršim, da ne oseti kako se grčim ali nisam imala nikakvu kontrolu. Posle jedno 20 minuta bol je postao podnošljiv i polako sam došla do ivice. Pokušavala sam da ne svršim ali osećaj kite kojom me je pumpao je obuzimao celo moje telo. Nisam mogla da izdržim, krenula sam da svršavam. grčila sam se a on nije ni za trenutak prekinuo tempo pumpanja. Video je da sam svršila i dok sam još drhtala, izvadio je kitu iz mog dupeta, došao sa druge strane kreveta i nabio mi kitu skroz mokru od moje guze u usta. Prvi put sam osetila ukus svoje guze. Mislila sam da će mi se zgaditi ali ukus me je jako palio, guza mi je bila čista i ukus je bio mešavina njegove predsemene tečnosti i sluzi.
Više puta je vadio kitu iz mog dupeta i gurao mi u usta. Čmar mi se više nije ni zatvarao, bio je tako razvaljen da je ostajao širom otvoren i kad mi ga je izvadio iz guze. Dugo me je jebao i na kraju mi napunio usta spermom. Već sam bila gladna i malo mi je godila sperma puna proteina.
I tako je to išlo od tada. Dobijala sam samo siromašan doručak ujutru a ostatak dana sam gutala spermu. Ponekad su me jebala dvojica, nekad trojica a jednom nisam mogla ni da ih izbrojim, ušli su koliko je moglo da ih stane u sobu. Dnevno su me otprilike jebali dvadeset do pedeset puta. Nekad mi je bilo malo muka od velikih količina sperme ali sam se ubrzo navikla i počela sam  ga volim spermu kao što sam nekad volela sladoled. Retko su me jebali u pičku, predpostavljam da moje gazde nisu htele da zatrudnim. Kad je neko hteo u pičku, morao je sa kondomom. Od silnog jebanja, čmar mi je stalno stojao otvoren. I dalje se dešavalo da naidje neki sa velikom kurčinom da me siluje pa sam tako s vremena na vreme opet osećala onaj bol kao prvog puta.
Trajalo je to jedno 2 meseca sve dok jednog dana, kad me je probudio zvuk razvaljivanja vrata. Otvorila sam oči i ugledala turskog policajca. Deportovali su me nazad u Srbiju. Kad god me neko pita samo kažem da sam svih 2 meseca bila na odmoru, da mi je trebalo vremana za sebe. Ono što je ostalo od mog zatočeništva jeste da i dalje obožavam spermu. Sreća pa u Srbiji barem nije teško naći muškarce voljne da mi svršavaju u usta. Planiram da se selim u inostranstvo i da krenem ponovo kao porno zvezda. Nadam se da ću najviše snimati filmove sa puno svršavanja i gutanja sperme, tako ću imati ono što želim a još će me i plaćati.

No comments:

Post a Comment