Sunday, June 19, 2016

Kako sam im bio kurvica

Uzivao sam sa Sam-om i njegovom zenom svaki trenutak toga ljeta. Dolazili su cesto kod mene i uz uobicajni sex uzivao sam da sa njima provodim vrijeme na balkonu.
Svi smo goli cugali i gotovo uvijek je neko ili pusio, lizao. Nekako bez obaveze.
Najzad je dosao taj dan da mi kazu o kakvoj je ideji rijec..
Subota je bila, nazvala me je njegova zena..oces nam danas biti kurvica?
Naravno.
Eto nas tebi za pola sata imamo mali poklon a ti se pripremi. Njen glas me je pravo uzbudio i znao sam sta znaci priprema. Uobicajno tusiranje ali ovoga puta i ispiranje moje pickice ( guze ).
Uzbudljivo sam otvorio vrata kad su dosli, cao kurvice nasa, kaze ona, uvalila mi je jezik, zatim je usao Sam, isto to ponovio. Opa kurac ti je bas svjez. uhvati me on za vec nabreklu karinu.
Nemate pojma koliko sam se trudio da danas ne drkam i ne svrsim :)

Dama je nosila kesu, dodji kurvice da ti pokazemo poklon. U stvari, neka ti Sam pokaze ja odoh u kupatilo da se pripremim. Izvadila je neke stvari i otisla.
Ja onako gol a Sam obucen, otisli smo do dnevne sobe. Iz papirne kese je izvukao crveni grudnjak, ovo smo za tebe kupili.
Obukao sam se, mada nisam bas ljubitelj toga ali hajde, zasto ne. Uh al sam se iznenadio kako mi je godilo.
Pomogao mi je i cim je grudnjak postavio, spustio je jedan dio naramenice preko mog ramena...mmmmmm sad si bas kurvica , kaze on.
Ponovo je zavukao ruku u kesu, ovoga puta crvene male gacice, Poslusno sam ih obukao i jos sam se naguzio . Pljesnuo me je po guzi ali blago..


Dragi moj Sam, ovo me pocinje paliti, vidi, Gacice su bile tako male da su mi jaja izasla, kurac nikako nije mogao da stane. Cekaj, imamo jos nesto.
Izvukao je nesto kako mini kuhinjski prekrivac, ne znam kako to da nazovem.
To me je narocito popalilo, sam mi ga je zavezao iza ledja i glasno povikao.
Draga , nasa kurvica je spremna.
Skoro kao po naredbi pojavi se ona.....
Jebote koja macka, obukla je bijeli komplet za medicinske sestre a samo joj oko vrata crni povez, Minic dole a gore kao otkopcana jakna iza koje su se sise nazirale.

Izgledas fantasticno , rekao sam. Cekaj , kaze ona, nisi jos sve vidio? Usput je dodala svom muzu, mm dobro nam izgleda kurvica.
Posluzi nas, rece ona iz iz kese izvadi flasu Chardonea...jebiga mrzim da sam gledam kako se pravilno pise:)
U svemu tome nisam ni primjetio kad se Sam uspio skinuti gol, sjedio je za sofom i drkao karinu .
Poslusno sam otisao po case..ludila me je ova ideja, Totalno sam se skoro nesvjesno pretvorio u pravu malu kurvicu.

Posluzio sam ih , nazdravili smo i ona ustade..e sad cemo da te jebemo. Klekni na sredinu sobe mala, kaze ona, obadvoje ustadose , Sam mi je odmah uvalio karinu u usta dok mi je ona drzala glavu. To mala pusi mu.

Stala je meni sa desne strane, mazi mi noge mala...kaze ona..poslusao sam..uh kako mi se kurac digao a da ne govorim o ljepoti pusenja njegovog...Otkopcala je ono jedno dugme sa mantila, sise su joj ispale,
Aonda je rekla, uzmi mi kurac?
Ruke sam zavukao ispod minica..opa..prvo sto sam osjetio su kaisevi,,a onda plasticni kurac..Strap.on..ili kako se zove....
Jednom rukom drkam pravu karinu Sam-u a drugom osjecam karinu njegove zene.. Kad sam joj skinuo minic, jos jedno iznenadjenje, ..karina je bila boje koze, ne znam zasto ali sam ocekivao crnu plastiku.

Pusi nam kurvice, kaze dama. Obadvoma sam naizmjenocno trpao karine..plasticni je bio iste velicine kao i kod njenog muza ali ipak sam vise uzivao u njegovom ;)
Sam je dahtao dok sam mu pusio kurac a ona je govorila , al cu te sad jebati.
Uzmi ovo i namazi mi kurac, dodala mi flasicu sa uljem.
Mazao sam joj kurac a Sam je pruzio ruku da na nju stavim ulje.
Naguzio me je i njezno masirao pickucu, prstima gurajuci u nju.

Hoces karinu kaze dama, jebite me..vec sam dahtao.....jednim pokretom je ona bacila minic sa sebe i ostala samo u ogrtacu, dodji kurvice namjesti se.

Nagusio sam se prema njoj dok je Sam stavio karinu meni ispred usana..pusi mi ga mala. Ona mi ga je prvo nabila njezno a onda, mozda malo prebrzo bas nabila.
Tako me je zestoko jebavala da mi je postalo neugodno ali nikako nisam mogao da skontam zasto dahce toliko.
Tek poslije , kad je skinula plasticnu karinu, vidio sam da ima i drugio dio , koji joj je bio u picki.
Nasao sam se u sendvicu, on me jebe u usta ona u pickicu , to ala, hoces karinu...
Sam je prvi svrsio mrmlajuci, punio mi je usta.,.Bukvalno je vrisnuo a dama je govorila , sve gutaj mala.

On je sjeo isrpljen a ona je izvadila karinu, legla na pod , kaze jasi mi ga sada. Drzala je svoju karinu kao pravi muskarac, jedino su je sise odavale :)
Poslusno sam se nabio jer to mi je omiljena poza i drkao svoj kurac.

Pogled na njene sise, kurac u mojoj picki..svrsio sam kao lud. prskajuci je po cijelom tijelu. sam je tad skocio i kleknuo preko nje, daj meni malo i olizao mi sa kurca ostatak sperme.
To mali kaze ona, uhvati me za bokove da sidjem sa njenog kurca...cim sam to uradio, skinula ga je i tad sam vidio da je drugio dio u oicki.
Lizi mi picku....uhhhhh
Bukvalno je jaukala dok sam joj gurao jezik .

Ovoga puta moja uloga kurvice je prestala, poskidao sam sve sa sebe i svoju kurcinu nabio u nju.

Kad smo poslije sjedili na balkonu, tek onda smo primjetili da su mi koljena crvena od klecanja.
Dama je prisla , lizala ih a onda uzela kurac . Nisam morao nista raditi, samo cugati i uzivati.

Bila si dobra kurva kase ona, drzeci kurac u ruci. Pusi mi ga :) i jeste.

2 comments:

  1. Na sajtu DRKANJE KURCA ima prica o drkanju, slika kurcina i video-snimaka drkanja. A ako te je smorilo da ga drkas sam, mozes na istoj toj stranici da se prijavis za drk u drustvu, uzivo.

    Na sajtu PUSENJE KURCA ima ispovesti sportista kako im je ispusena kara, slika i video-klipova orala. Ako bi i tebi prijalo da ti se lepo izdudla, tamo ima opcija da se prijavis.

    Na sajtu JEBANJE U GUZU ima pornjave, slika karanja i perverznih prica. A ako bi radije da ga uturis od pozadi uzivo, mozes tamo da se prijavis pa da karas uzivo k'o pravi jebac.

    Na sajtu NAJBOLJE EROTSKE GAY PRICE objavljujemo vase tekstove. Potpuno besplatno i anonimno, ili sa vasim nadimkom.

    ReplyDelete